Победителите от 63-ата анкета Футболист на годинатa в България ще бъдат

...
Победителите от 63-ата анкета Футболист на годинатa в България ще бъдат
Коментари Харесай

Най-накрая: Обявиха новина за Футболист на годината

Победителите от 63-ата анкета  " Футболист на годинатa " в България ще бъдат оповестени на гала на 18 март (понеделник) от 18 часа. Събитието ще се организира в Hyatt Regency Sofia (София, площад " Васил Левски " ), зала " Васил Левски ". 

Тази година уредниците много се забавиха, само че по този начин и не стана ясно каква е причината.

По време на церемонията ще стане ясна призовата тройка при българските футболисти за 2023 година след гласуването на спортните публицисти. Както е известно, любимец за оценката е Кирил Десподов, който към този момент го завоюва три пъти - 2018, 2021 и 2022 година

Ще бъдат отличени треньор №1 на България и неговите подгласници. Ще станат ясни и най-хубавите футболисти в българското състезание за 2023 година - най-хубав вратар, най-хубав бранител, най- добър полузащитник, най-хубав нападател, най-хубав чужденец.

Ще бъде връчена и премията за най-прогресиращ млад състезател в българския футбол. Ще бъде отличен и №1 на България в женския футбол.

За осма поредна година ще бъде връчена и специфичната премия на Българската асоциация на спортните публицисти " Лъвско сърце – Трифон Иванов ". За първа година по време на церемонията " Футболист на годината " ще бъдат наградени също футболист №1 и треньор №1 в минифутбола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР